Резултатите от търсенето ви

Радка Иванова

Реалина-Консултант | mail@realina.com

За мен

Знанията, честността, почтеността и справедливостта на Ради се проявяват през цялата й кариера. Освен това, тя притежава осезаемо чувство за усет на местените недвижимите имоти, което й позволява да насочва клиентите си към придобиването на първични жилища, втори дом и инвестиционни имоти.

Тя разбира важността от предоставянето на истинско персонално обслужване на клиентите си, като винаги поставя техните нужди пред себе си и обръща специално внимание на всеки аспект от сделката.

Ради много добре знае, че за да остане конкурентоспособна на днешния пазар на недвижими имоти, наложително е широкото технологично разбирателство.

Тя владее свободно френски, руски и донякъде турски език.

 

Ася е силно мотивирана, при всяка продажба от началото до края.
Освен това тя прави всичко възможно, за да се увери, че нейните клиенти намират точно това, което търсят. Обича това, което прави и е много благодарна, че е в състояние да преследва страстта си да живее. Винаги e готова за допълнителни съвети и услуги за нейните купувачи и продавачи.

В допълнение към недвижимите имоти, страстите на Ася включват бягане и готвене. Тя живее във Възраждане, където знае всяко ъгълче.

Говори свободно агнлийски.

Свържи се с мен

График за показване?
Можете да отговорите на съобщения от страницата Inbox потребителския си профил.

Отзиви от агенти

Ти трябва даВлизам за да публикувате отзив

Сравняване на обяви