Резултатите от търсенето ви

Игор Морской

Реалина-Консултант | igorlisovoj@realina.com

За мен

Знанията, честността, почтеността и справедливостта на Игор се проявяват през цялата му кариера. Освен това, той притежава осезаемо чувство за усет на местените недвижимите имоти, което му позволява да насочва клиентите си към придобиването на първични жилища, втори дом и инвестиционни имоти.

Той разбира важността от предоставянето на истинско персонално обслужване на клиентите си, като винаги поставя техните нужди пред себе си и обръща специално внимание на всеки аспект от сделката.

Игор много добре знае, че за да остане конкурентоспособен на днешния пазар на недвижими имоти, наложително е широкото технологично разбирателство.

Владее свободно руски и донякъде италиански език.

Игор е силно мотивиран при всяка продажба от началото до края.
Освен това той прави всичко възможно, за да се увери, че неговите клиенти намират точно това, което търсят. Обича това, което прави и е много благодарен, че е в състояние да преследва страстта си да живее. Винаги e готов за допълнителни съвети и услуги за неговите купувачи и продавачи.

В допълнение към недвижимите имоти, страстите на Игор включват бягане и готвене. Живее в Бургас-Лазур, където знае всяко ъгълче.

Свържи се с мен

График за показване?
Можете да отговорите на съобщения от страницата Inbox потребителския си профил.

Отзиви от агенти

Ти трябва даВлизам за да публикувате отзив

Сравняване на обяви

wpChatIcon