Част от Бургас и региона
ЧАСТ ОТ РАЙОНА,
ЧАСТ ОТ ВАС!

БРОКЕРИ - СЪГРАЖДАНИ - ХОРA

БРОКЕР
ПРАВИЛНИЯ БРОКЕР

Вие искате да купите или да продадете недвижим имот? Добре дошли! Тук сте на правилното място. Свържете се с нас.
Струва си!

Цената на имота
ПРАВИЛНАТА ЦЕНА

Колко струва имота?
Ние можем да ви изготовим актуална пазарна оценка. Нашата професионална оценка предлага сигурност както за продавача, така и за купувача.

ДОКУМЕНТАЦИЯ
ПРАВИЛНАТА ДОКУМЕНТАЦИЯ

Ние се грижим за пълната и точна документация по имота. Документите, проверени от нашите юристи се приемат добре и от финансиращата банка.

ПРЕЗЕНТАЦИЯ НА ИМОТА
ПРАВИЛНАТА ПРЕЗЕНТАЦИЯ

Ние изготвяме професионални снимки и видео, 360-градусови виртуални огледи, 3D распределения и намираме най-точните думи за описание на имота в една истинска рекламна брошура .

Правилнитите клиенти
ПРАВИЛНАТА ПРЕЗЕНТАЦИЯ

В кои медии и по кой начин, кои потенциални купувачи, за кой имот?
Ние знаем точно към кого и как да се обърнем..

Организация
ПРАВИЛНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ

Ние се грижим за провеждането на спокойни огледи и договаряния с
добре подготвена документация и договори. И ние държим също така много и на дискретността.

Правилното място
ПРАВИЛНОТО МЯСТО

Вие искате при вашата продажба или покупка да не се излагате на излишни рискове? Тогава говорите с нашите експерти, които имат богат опит в тази област. Така ние ви защитаваме от опасности и „подводни камъни“, които
още въобще не познавате!

Нашият анализ на пазара
Искате да продадете имот? Нашият задълбочен анализ на пазарните цени ви показва точно каква е цената на вашия имот по най-добрия възможен начин.

Каква е най-добрата възможна цена за вашия имот?

Колко добре познавате за пазара на недвижими имоти? Имате ли актуален пазарен преглед? Знаете ли какви цени реално се сключват сделки с недвижими имоти? Можете ли да определите възможно най-добрата офертна цена за вашия имот?
Време е да попитайте сега за нашия анализ на пазарните цени за вашия имот.

Нашата VIP услуга за купувачи
Регистрирайте се сега в нашия списък с потенциални клиенти. Като VIP-Клиент, никога повече няма да пропуснете мечтания си имот, защото ще получавате най-новите оферти още преди да бъдат публикувани!

ПРАВИЛНАТА ПРЕЗЕНТАЦИЯ

Ние изготвяме професионални снимки и видео, 360-градусови виртуални огледи, 3D распределения и намираме най-точните думи за описание на имота в една истинска рекламна брошура .

НОВО! Виртуален оглед на имоти


Благодарение на впечатляващия 360-оглед обектът е толкова реален, като че ли сте в действителност в него и това 24/7, включително и през почивните дни.

Вашият експерт по недвижими имоти в Бургас и региона

Агенция за недвижими имоти РЕАЛИНА ИМОТИ

Ние като брокери на недвижими имоти Реалина сме вашият компетентен партньор при покупко-продажбата и отдаването-наемането под наем на недвижими имоти в град Бургас и южното Черноморие. Реалина е основана през 2014 г. от Теофил Андреев.
Междувременно високоефективен екип пое опасенията на клиентите и извършва сериозна, компетентна и силно мотивирана посредническа работа. Ние умело събираме продавачи и купувачи, хазяи и наематели заедно – създаваме печеливши ситуации, които вдъхновяват всички в дългосрочен план.
Запознайте се с нас!

Екип от експерти по недвижими имоти

Висококачествените, цялостни съвети по въпросите на недвижимите имоти са основата на всеки бизнес с недвижими имоти.

Eкип от брокерите на Реалина обхваща всички области на посредничество с недвижими имоти. Надеждни, ангажирани и добре запознати, ние се грижим за оценка на имотите, маркетинг и необходимите договори.

Това означава, че можем да ви предложим пълна услуга, която включва и области като енергиен паспорт, директно настаняване и поддръжка на дома. Нашите служители редовно участват в мерки за допълнително обучение, курсове за обучение и семинари. По този начин сте информирани за новите разпоредби и закони, поради което можем да ви гарантираме най-високо обслужване.
Без съмнение ние от Реалина като ваш агент по недвижими имоти сме силен партньор в сделките с недвижими имоти. Ние ви предоставяме пълноценна услуга за всичко, свързано с отдаване под наем и лизинг, покупка и продажба от едина ръка.

 

Нашият коз е индивидуалността

Като опитени брокери от Реалина, ние знаем колко важна е индивидуалността при сделките с недвижими имоти.

Kато ваш брокер за недвижими имоти – се занимаваме интензивно с вашите притеснения и грижи. В подробни дискусии можете да обсъдите вашите желания с нас. Радваме се да ви посъветваме като опитен агент за недвижими имоти относно възможностите и да изградим нови решения. Тъй като ние не сме нито част от финансова институция, нито франчайз, нашите съвети са особено продуктивни и индувидуални. Реалина като ваш брокер се радва да ви помогне дори след сделката при нотариуса.

Вашият силен партньор за продажби

Мечтаете за вашия имот-мечта, но все още не знаете какво точно ще се случи с настоящия ви имот?

Реалина kато агент за недвижими имоти в Бургас, ви предоставяме планиране на сигурността, като вземете текущия си имот срещу заплащане. Ние сме сериозни и прозрачни. Тази процедура ви позволява да настроите новия си апартамент или къща на спокойствие. От друга страна, нямате безсънни нощи, защото предишният ви дом е в добри ръце с нас и вече е предварително финансиран. Моля, имайте предвид също, че ние купуваме имоти в Бургас, Созопол, Поморие, Несебър, Слънчев бряг и околните райони. Интересуваме се от застрояване на парцели и изграждането на жилищни сгради.

Свържете с вашия личен брокер от Реалина.

Регион Бургас

Ние сме активни в Бургас и околността от много години.

Убеждаваме с високо качество на услугата и силно присъствие в региона. Нашият фокус е върху градски имоти, еднофамилни и многофамилни къщи, ваканционни имоти, както и под наем и етажна собственост. Благодарение на нашия дългогодишен опит, ние познаваме точно специалните местни условия. Ние също така се радваме да използваме нашата обширна мрежа от партньори за вашия проект за недвижими имоти! Очакваме да се срещнем с вас.

Нашите клиенти? Те са възхитени!

"По принцип нямам много свободно време, защото съм много заета на работа. Така че, за продажбата на моя 3-стаен апартамент в Бургас се обърнах към Реалина. На първо място: продажбата мина бързо – само два месеца. Наистина оценявам факта, че бях освободен от цялата работа с реклама и огледите."
by Иванка С.
Бургас
„Уважаеми господин Андреев, благодаря за имейла от днес. Това е наистина страхотна новина, че сте продали къщата толкова бързо и на желаната цена: тя наистина си струва. Благодаря ви отново: Вие наистина предлагате услуга от най-висок клас.“
by Стефан П.
Поморие
„За да бъда честен, първоначално имахме резерви относно използването на брокер, но днес го виждам различно: продажбата и целият процес до нотариалната среща минаха гладко и изненадващо бързо. Реалина продаде апартамента ни на последния етаж само за седем седмици. Бих препоръчал целия екип Реалина. Те беше винаги бяха до нас и без празни обещания. Брокери, който държът на думата си!“
by Детелина М.
Сарафово
„Хочу сказать большое спасибо вашему агентству недвижимости, что помогли мне со сбором документов для регистрации права собственности на дом. Если бы не вы, тянулась бы эта процедура бесконечно. У вас очень грамотный юрист, который мне все подробно по полочкам разложил. Буду обязательно вас рекомендовать своим знакомым.“
by Оксана Г.
Москва
0
VIP-Собственици
0
VIP-Купувачи
0
Проведени огледи
0
%
Ефективна продажба

Сравняване на списъци

Сравни
bg_BGBulgarian