Виртуален оглед на имоти

Благодарение на впечатляващите 360 оглед обектът е толкова реален, като че ли сте в действителност в него и това 24/7, включително и през почивните дни.

Виртуалните огледи предлагат на собствениците и заинтересованите страни напълно нови възможности за продажба или търсене на имот.
И двете страни се възползват от представянето на свойствата с помощта на 360 ° огледи. Докато заинтересованите страни откриват своето желано свойство от уюта на собствения си дом на коппютъра, от отидете чрез мобилни устройства или дори с помощта на VR очила, продавачите и наемодателите могат да представят собствеността си в най-добрата светлина.
360 ° Огледите позволяват на заинтересованото лице да получи много прецизно впечатление от къщата или апартамента предварително. По този начин, той може да оцени дали имота наистина му подхожда. В замяна собствениците на имота се възползват от разходно-ефективното и иновативно представяне в онлайн медиите. Реалина Имоти създава 360 ° огледи за собственици и така ги прави достъпни за повече потенциални наематели и купувачи.

Ползи за собствениците

Реалина Имоти създава висококачествени 360°Огледи за вас и по този начин ви предлага оптимално и актуално решение за представянето на вашия имот.
Виртуалния оглед не зависи от местоположението и времето. Това може да бъде направено на копютъра и чрез мобилни устройства.
Вие, като собственик, нямате допълнителни усилия в резултат на виртуалните огледи. Възползвайте се от предимствата:
Спестяване на време чрез намаляване на огледи
– По-малко посетители на вашия дом
– Иновативен и професионален маркетинг на вашия имот
Ползи за купувачите

Въз основа на отделни изображения самостоятелно, като потенциален клиент, е трудно да се получи точна картина на пространството на имота. Виртуалният оглед ви дава много по-добра представа и опит за реално посещение, което ви помага да видите дали обектът е подходящ за вас. Предимствата на виртуален недвижими имоти обиколка са очевидни:

– Спестяване на време чрез намаляване излишни огледи
– Гъвкавост: посещавате имота винаги, когато и където искате
– Посещение с реален оглед[ipanorama id="19214"]

Сравняване на списъци

Сравни
bg_BGBulgarian