Комисион на агенцията

Продажбата и покупката на имот е трудоемък процес, продължаващ понякога с месеци. За нас това е преди всичко разход на време и средства за маркетинг и реклама на имота, организиране и провеждане на огледи, проверка на собствеността, правно консултиране и успешно завършване на сделката с приемливи условия за продавача и купувача.

България, градски имоти:
За нашите посреднически усилия се зачислява възнаграждение в размер на 3% от договорената покупна цена на имота, но не по – малко от 1000.00 евро, заплаща се само след сключването на предварителен/нотариален договор. При отдаване под наем – еднократно, половината от договорената наемна цена.

България, курортни имоти:
За посредничество при покупка на имоти в летните и зимни куроти на България в повечето случаи комисионната се поема от продавача, така че купувачът няма разходи за посредничество. За допълнителни въпроси и информация се свържете с нас.

Германия, Австрия, Швейцария и Гърция:
За посредничеството ни при покупка на имоти в Германия, Австрия, Швейцария и Гърция начисляваме 4,5% за купувача, заплаща се само след сключването на нотариален договор.

Европа:
За посредничеството ни при покупка на имоти в останалата част на Европа начисляваме 5,5% за купувача, заплаща се само след сключването на нотариален договор.

Съдействие при финансиране:
Съвместно работим с най-известните банки и независими финансови брокери, с които намираме най-изгодните условия за финансирането на така желания от вас имот. Без такса за консултация.

Сравняване на списъци

Сравни
bg_BGBulgarian